Unique Sources

Helpt u de kracht van uw organisatie te ontdekken

Wij geloven in de kracht van mensen en organisaties. Wij geloven dus in uw en onze kracht. Wij helpen u om die kracht te ontdekken, energie vrij te maken en ontwikkeling positief vorm te geven.

Wij zijn de unieke professionals van Unique Sources. Een samenwerkingsverband van adviseurs, trainers en ervaren coaches. Wij helpen u verder met uw vragen op het gebied van:

Wij zijn overtuigd van het vermogen in mensen en organisaties om het beste uit zichzelf te halen. Met ons lukt dat sneller. Dat is onze inzet. En we zijn trots op het resultaat.

We laten hier graag zien wie we zijn, wat we doen en wat ons inspireert.

"Monika as a business partner: an energetic and pro-active professional with hunger for knowledge."

PC&O

Monika ontmoeten is altijd feest. 'Alles is energie' is een toepasselijke zin. Zij hééft energie en gééft energie. Als coach heb ik haar ervaren, maar ook als begeleider van 'mijn' directie op onze he

karin-minfin

Karin Kooij

"Open, integraal, direct, concreet, praktisch en last but not least: vrolijk en optimistisch."

vsnu

VSNU

"Ik werk graag met Monika omdat ook openheid en eerlijkheid een bijzonder goede basis vormen voor zaken doen.”

De duizendpoot.

"Radiant and energetic, I think that is a good description for Monika."

Adviseur voor de Rechtsspraak

"Working with Monika is always great fun."

Hildebrandt and Associates, Berlin

"Ik heb mijn uren bij US ervaren als zeer bijzonder, uitstijgend boven het 'uurtje factuurtje' niveau en hoop er vaak over de vloer te komen."

TPYC

"Zet aan tot nadenken, experimenteren en blijft ook hangen. Respectvol, doorpakken, direct, innovatief gebruik van methoden."

vsnu

VSNU

"Het was een verfrissende en beeldende wijze die mij heeft geholpen om oude zaken af te sluiten en nieuwe te ontwikkelen."

De Witte Kookster

"De oprechte en positieve betrokkenheid in hun trajecten, heeft ervoor gezorgd dat ik meer zelfvertrouwen heb gekregen."

TPYC

"Bij Monika moet je nu eenmaal transparant zijn en word je gedwongen over jezelf na te denken. Voor iemand als ik mag dat vaker gebeuren."

Ivent

"Monika is a hands-on expert with regard to cognitive / intuitive processes which are needed for human capital work."

Return on People