Missie & Visie

Missie

Wij van Unique Sources geloven in de kracht van mensen en organisaties. In het individu en in het grotere geheel. We zijn gefascineerd door de unieke mogelijkheden en voortdurende ontwikkeling van mensen en organisaties. Daar maken we werk van. Ontwikkeling is ons werk. Ontwikkeling is onze missie. Unique Sources helpt u verder.

De mens centraal

Wij vinden het belangrijk dat mensen met plezier, in harmonie en balans met de omgeving werken. Het leven geeft uitdagingen op dit vlak en dat leidt tot vragen, maar nog geen antwoorden. En alles is in beweging. Uw werk, uw privéleven, uw eigen ideeën. Maar u bepaalt wèl hoe u omgaat met die verandering. Keuzes analyseren en maken is een kwaliteit van Unique Sources.

Persoonlijk leiderschap is de basis voor persoonlijke ontwikkeling. Zelfkennis, bezinning, weten wat u wilt en kunt. In de spiegel durven kijken, kunnen loslaten, koers kiezen, stappen nemen. En soms weer even stilstaan, om te zien of u op de goede weg bent.

Dat leren kan lastig zijn. Niet altijd leuk. Maar u komt er wel verder mee. Wij helpen u graag op weg.

De organisatie centraal

Een organisatie is voor Unique Sources een dynamisch model. Een organisatie wordt gemaakt door de mensen die er sturing aan geven en de mensen die er werken.

Iedere organisatie kent plannen en targets, de waan van de dag, interne dynamiek, diversiteit, persoonlijke ambitie en heeft te maken met externe invloeden. Bezuinigingen, reorganisatie, fusie, overname… een constante dynamiek.

Maar het succes van een organisatie wordt bepaald door de mensen. Ook die van u. Geef met elkaar richting en vorm aan de toekomst. De experts van Unique Sources weten er alles van.

"Ik werk graag met Monika omdat ook openheid en eerlijkheid een bijzonder goede basis vormen voor zaken doen.”

De duizendpoot.

"Open, integraal, direct, concreet, praktisch en last but not least: vrolijk en optimistisch."

vsnu

VSNU

"Working with Monika is always great fun."

Hildebrandt and Associates, Berlin

"Zet aan tot nadenken, experimenteren en blijft ook hangen. Respectvol, doorpakken, direct, innovatief gebruik van methoden."

vsnu

VSNU

"Ik heb mijn uren bij US ervaren als zeer bijzonder, uitstijgend boven het 'uurtje factuurtje' niveau en hoop er vaak over de vloer te komen."

TPYC

Monika ontmoeten is altijd feest. 'Alles is energie' is een toepasselijke zin. Zij hééft energie en gééft energie. Als coach heb ik haar ervaren, maar ook als begeleider van 'mijn' directie op onze he

karin-minfin

Karin Kooij

"Bij Monika moet je nu eenmaal transparant zijn en word je gedwongen over jezelf na te denken. Voor iemand als ik mag dat vaker gebeuren."

Ivent

"Monika as a business partner: an energetic and pro-active professional with hunger for knowledge."

PC&O

"De oprechte en positieve betrokkenheid in hun trajecten, heeft ervoor gezorgd dat ik meer zelfvertrouwen heb gekregen."

TPYC

"Het was een verfrissende en beeldende wijze die mij heeft geholpen om oude zaken af te sluiten en nieuwe te ontwikkelen."

De Witte Kookster

"Radiant and energetic, I think that is a good description for Monika."

Adviseur voor de Rechtsspraak

"Monika is a hands-on expert with regard to cognitive / intuitive processes which are needed for human capital work."

Return on People