Leiderschap

Unique Sources haalt graag het beste uit mensen en organisaties. Zodat u verder kunt. En daarom draait ons werk om de volgende thema’s: leiderschap, diversiteit en verandermanagement.

Leiderschap

Leiders zijn onmisbaar. Leiders van nu lopen vaak voorop, noodzaak is ook om te leren dienen. Leiders gebruiken hun talenten en kwaliteiten voor de ontwikkeling van hun organisatie. In essentie stellen ze zich dienstbaar op. Ze verbinden denken en doen, weten het beste uit zichzelf en hun medewerkers te halen en slaan de brug naar de buitenwereld en de toekomst.

Maar worden leiders geboren of worden leiders gemaakt? Wij van Unique Sources helpen organisaties om uw leiderschap te ontwikkelen. Met hulp van het leven zelf, in combinatie met onze expertise en passie. Wij kussen graag het beste in u wakker.

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap betekent richting geven aan eigen ambitie en kunnen, aan eigen ontwikkeling. Het beste uit eigen kunnen halen en daarmee vorm geven aan het leven.

Maar daarvoor is zelfkennis nodig; identiteit, persoonlijkheid, eigenheid? Wat is belangrijk in dit leven? Wat te doen en wat te bereiken? Welke obstakels zijn er te overwinnen?

Na die fundamentele vragen en antwoorden komt de praktijk. Welke stappen…, waarom…? Hoe en wanneer…? Hoe bewaar je het evenwicht tussen werk en privéleven, met genoeg tijd voor anderen maar ook voor…? Hoe blijf je scherp?

Wij van Unique Sources geloven in mensen en hun eigenheid. Persoonlijk leiding nemen.

Voorbeelden

 • 4-leiderschap-van-oord-640

  Toekomstige leiders?

  Kan Unique Sources de module Persoonlijk Leiderschap & Cultuur verzorgen tijdens een…

  Lees meer
 • 5-leiderschap-coaching-leadership-640

  More effective leadership

  A young female project leader working at a research institute approached Unique…

  Lees meer
 • 6-leiderschap-stress-casus-640

  Dealing with stress

  Having become the leader of an international team in a demanding working…

  Lees meer

Monika ontmoeten is altijd feest. 'Alles is energie' is een toepasselijke zin. Zij hééft energie en gééft energie. Als coach heb ik haar ervaren, maar ook als begeleider van 'mijn' directie op onze he

karin-minfin

Karin Kooij

"Bij Monika moet je nu eenmaal transparant zijn en word je gedwongen over jezelf na te denken. Voor iemand als ik mag dat vaker gebeuren."

Ivent

"Ik heb mijn uren bij US ervaren als zeer bijzonder, uitstijgend boven het 'uurtje factuurtje' niveau en hoop er vaak over de vloer te komen."

TPYC

"De oprechte en positieve betrokkenheid in hun trajecten, heeft ervoor gezorgd dat ik meer zelfvertrouwen heb gekregen."

TPYC

"Monika is a hands-on expert with regard to cognitive / intuitive processes which are needed for human capital work."

Return on People

"Het was een verfrissende en beeldende wijze die mij heeft geholpen om oude zaken af te sluiten en nieuwe te ontwikkelen."

De Witte Kookster

"Radiant and energetic, I think that is a good description for Monika."

Adviseur voor de Rechtsspraak

"Monika as a business partner: an energetic and pro-active professional with hunger for knowledge."

PC&O

"Working with Monika is always great fun."

Hildebrandt and Associates, Berlin

"Zet aan tot nadenken, experimenteren en blijft ook hangen. Respectvol, doorpakken, direct, innovatief gebruik van methoden."

vsnu

VSNU

"Ik werk graag met Monika omdat ook openheid en eerlijkheid een bijzonder goede basis vormen voor zaken doen.”

De duizendpoot.

"Open, integraal, direct, concreet, praktisch en last but not least: vrolijk en optimistisch."

vsnu

VSNU