Diversiteit

In veel organisaties kan het menselijk kapitaal veel effectiever worden benut. Zien wat je mensen kunnen en durven kiezen voor spanning die ontstaat door verschil, dat werkt! Bedrijven die systematisch sturen op talentontwikkeling, samenwerking en diversiteit presteren financieel en op langere termijn beter dan gemiddeld. Kennis van anders zijn, denken, handelen, herkomst is onmisbaar voor organisaties.

Wij van Unique Sources zijn ervan doordrongen dat het verschil het verschil maakt. We hebben diversiteit nodig. We vullen elkaar aan en komen samen verder dan ieder voor zich; mannen en vrouwen, auto- en allochtonen, jong en oud. Afkomstig uit verschillende culturen, met diverse religies en andere vormen van levensbeschouwing, met verschillende fysieke vermogens en ieders eigen seksuele geaardheid.

Maar alle begin is moeilijk en ook daarna wordt het niet zomaar makkelijk. We helpen u graag met het begin en het vervolg. We kennen de oorzaken, mechanismen en processen en daar kunt u dus wat aan doen. Met onze hulp. Wij laten geen kansen liggen om u verder te helpen.

Voorbeelden

 • 3-div-insluiten-van-verschiloverleg-640

  Insluiten van verschil

  Een van oorsprong Noord Amerikaans familiebedrijf met core business van technische aard…

  Lees meer
 • 1-bosch-diversity-day-640

  Diversity Day

  Een keer per jaar houdt BOSCH haar Diversity Day. Alle onderdelen doen…

  Lees meer
 • 2-div-trialogue-art-s-cool-640

  Waarderen van verschillen

  Een kunstschool voor iedereen maar eerst en vooral voor kinderen, in een…

  Lees meer

"Ik heb mijn uren bij US ervaren als zeer bijzonder, uitstijgend boven het 'uurtje factuurtje' niveau en hoop er vaak over de vloer te komen."

TPYC

"Ik werk graag met Monika omdat ook openheid en eerlijkheid een bijzonder goede basis vormen voor zaken doen.”

De duizendpoot.

"Working with Monika is always great fun."

Hildebrandt and Associates, Berlin

"Bij Monika moet je nu eenmaal transparant zijn en word je gedwongen over jezelf na te denken. Voor iemand als ik mag dat vaker gebeuren."

Ivent

"De oprechte en positieve betrokkenheid in hun trajecten, heeft ervoor gezorgd dat ik meer zelfvertrouwen heb gekregen."

TPYC

"Monika as a business partner: an energetic and pro-active professional with hunger for knowledge."

PC&O

"Monika is a hands-on expert with regard to cognitive / intuitive processes which are needed for human capital work."

Return on People

"Het was een verfrissende en beeldende wijze die mij heeft geholpen om oude zaken af te sluiten en nieuwe te ontwikkelen."

De Witte Kookster

"Radiant and energetic, I think that is a good description for Monika."

Adviseur voor de Rechtsspraak

"Zet aan tot nadenken, experimenteren en blijft ook hangen. Respectvol, doorpakken, direct, innovatief gebruik van methoden."

vsnu

VSNU

Monika ontmoeten is altijd feest. 'Alles is energie' is een toepasselijke zin. Zij hééft energie en gééft energie. Als coach heb ik haar ervaren, maar ook als begeleider van 'mijn' directie op onze he

karin-minfin

Karin Kooij

"Open, integraal, direct, concreet, praktisch en last but not least: vrolijk en optimistisch."

vsnu

VSNU